Zo ziet continuïteit er tegenwoordig uit

Excepta is al jaren geleden ontstaan op basis van een gedachtegoed hoe bedrijven zich beter kunnen beschermen tegen systeemuitval en verlies van data. Destijds bleek de gedachte te complex, en vooruitstrevend, te zijn voor de markt en de beschikbare technieken. Daarna is er een grote digitale bedreiging ontstaan die wij niet konden negeren. Malware, in de vorm van o.a. ransomware, was in staat om bedrijven volledig lam te leggen. Het wapenen tegen deze bedreigingen moest een onderdeel gaan worden van ons gedachtegoed en de uiteindelijke oplossing.

Ook miste wij nog het platform waarop wij Excepta konden aanbieden, de hard- en software die benodigd was om de oplossing simpel en beheersbaar te maken was nog in ontwikkeling.

Tenslotte bleek er een behoefte in begrijpbare communicatie zodat ook ‘niet IT’ers’ het belang van IT-veiligheid en -continuïteit konden inzien met de bijbehorende oplossingen.

Uiteindelijk is de markt, de techniek en wij zo ver en kunnen we het volledige platform aanbieden aan zowel het MKB als de grote bedrijven.

Geïnteresseerd wat Excepta voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

continuiteit

Geef een antwoord