Veiligheid

ZO PAK JE DAT AAN


Excepta draait om vrijheid, flexibiliteit en zekerheid voor ondernemers. Hun data en IT-systemen moeten dat ondersteunen. Wij zorgen daarom in zes stappen voor de veiligheid en continuïteit:

Inventarisatie
We komen, geheel vrijblijvend, een kop koffie met je drinken en bespreken wat je uitdagingen zijn, hoe je IT in elkaar zit en leggen begrijpelijk uit wat Excepta voor je kan betekenen.

Ontwerp
In deze fase maken we samen helder met welke randvoorwaarden, functionele en operationele eisen en beperkingen jouw Excepta-oplossing rekening moet houden. Nu en in de toekomst. Op basis daarvan richten we een maatwerkversie voor je in en spreken we een doorlooptijd af. We weten daarna direct wat je per maand gaat investeren in de veiligheid van je data en de IT-continuïteit van je bedrijf.

Voorbereiding
We maken een draaiboek en overleggen met de mensen die straks betrokken zijn bij de implementatie. We spreken dan bijvoorbeeld ook af hoe we veilig de toegang regelen tot het pand, de serverruimten en de IT-systemen.

Realisatie
Een expert komt jouw Excepta-oplossing installeren, in nauwe samenwerking met je IT-specialist of -dienstverlener. Vervolgens testen we of alles naar behoren functioneert en sluiten we jouw Excepta aan op ons monitoring & alerting systeem. Waar nodig trainen we jouw mensen die met het systeem moeten werken.

Nazorg
Eventuele losse eindjes of problemen werken we weg. Pas als alles perfect werkt, sluiten we het project af.

Service
Excepta is altijd en direct bereikbaar voor ondersteuning van jouw Excepta-oplossing. Daarnaast voorzien we je proactief van heldere rapportages en snelle alarmeringen bij incidenten of verdachte activiteiten.

We zijn tenslotte niet voor niets je data bodyguard!

Wij hanteren een projectmatige aanpak bij al onze klanten. Ongeacht welk type bedrijf is dit bij ons standaard.

Interesse, vragen, opmerkingen?
We zijn er klaar voor!