Veiligheidsupdate
Management en IT

‘Datacontinuïteit, de achilleshiel van elke ondernemening’

24 september 2019
15:00- 17:00

Dunantstraat 2
3024 BC Rotterdam

Cybercriminaliteit richt zich steeds vaker op het Nederlandse bedrijfsleven. Hackers gaan op zoek naar persoonlijke data, bedrijfsgevoelige informatie en naar manieren om via malware cruciale informatie te versleutelen en geld af te persen of projecten te saboteren. Bijvoorbeeld ingenieursbureaus zijn wat dat betreft een ideaal doelwit. Serieuze vertraging leidt bij hen namelijk tot hoge vervangingskosten, contractuele boetes en imagoschade. En hun professioneel netwerk waarin zij dagelijks veel data delen en ontvangen, maakt hun kwetsbaarheid alleen maar groter.

  • Bent u bewust van uw kwetsbaarheid?
  • Stelt u de juiste vragen aan uw IT afdeling?
  • Is uw back-up vrij van malware?
  • Hoe snel bent u weer online na een cyberaanval?
  • etc

Excepta biedt een unieke oplossing die ondernemers begrijpen en waar hun IT-afdeling of beveiliging direct mee aan de slag kan. Een oplossing die focust op continuïteit en veiligheid, in plaats van op continue bezorgd zijn of er iets gebeurt.

In een compacte Veiligheidsupdate op 24 september 2019 vertellen we daar alles over en wisselen we graag ervaringen en ideeën uit met directie, IT eind verantwoordelijken en neem ook uw IT specialist mee indien gewenst.

We nodigen u graag uit voor deze update in een mooi monumentaal pand (1925) van de voormalige drukkerij en uitgeverij Wyt, naar ontwerp van bouwmeester W. Kromhout Czn.

ingenieursbureaus