Excepta introduceert back-up appliances voor Quest dataprotectie software

Oud-Beijerland – 4 december 2019 – Excepta BV, een systeembouwer, kondigt een nieuwe samenwerking aan met Quest Software, een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen. Onder de samenwerking bouwt en levert Excepta appliances met vooraf geïnstalleerde Quest-dataprotectie software. Deze combinatie van hardware en software biedt klanten de mogelijkheid de moeilijkste back-up, herstel en beschikbaarheidsuitdagingen aan te gaan.

“We zijn erg enthousiast dat onze langdurige samenwerking is bezegeld met dit unieke partnerschap”, aldus Andy Schuurman, CEO – Excepta BV. Quest heeft een solide productportfolio, en haar goede marktpositie en een sterke IT-ontwikkelingsafdeling maken voortdurende groei mogelijk. Ongeveer 15 jaar geleden brachten we Quest AppAssure naar Europa, de voorloper van Quest Rapid Recovery. We hebben een diepgaande kennis van de Quest-protectie software en zijn daarmee in staat de optimale combinatie van hardware en innovatieve technologieën samen te brengen voor de beste prestaties voor onze klanten. We kijken ernaar uit om samen de internationale markt te betreden.”

Excepta is de enige partner met deze samenwerking status in EMEA en de derde partner wereldwijd. De eerste vooraf geïnstalleerde hardware dat Excepta introduceert bevat Quest Rapid Recovery en Quest QoreStor next-generation software .

 “De oprichters van Excepta hebben een lange staat van dienst bij het bedenken van zeer innovatieve oplossingen voor echte klantproblemen,” zei John O’Boyle, directeur marketing, channel en allianties – Quest Software Inc. “Hun nieuwe reeks appliances is wederom een goed voorbeeld in het identificeren van kansen om IT- en dataprotectie te vereenvoudigen voor klanten. De combinatie van software en hardware die in speciaal gebouwde appliances wordt geleverd is een zeer aantrekkelijke propositie voor eindklanten en partners. “

De nieuwe Excepta-appliances zijn ontworpen om organisaties te helpen hun IT-continuïteitsproblemen op een zeer efficiënte en doordachte manier te beheren. Elke organisatie, van MKB tot Enterprise, kan profiteren van deze appliances met unieke functies zoals detectie en herstel van IT bedreigingen en optionele geïntegreerde back-up malwarescans en Multi-Factor authenticatie. Door de modulaire opzet is het eenvoudig om extra functionaliteiten toe te voegen en opslag capaciteit uit te breiden passend bij de bedrijfsbehoefte en toekomstige groei.

“We delen dezelfde technologische visie en drive om IT-continuïteit te waarborgen.” Zei Erwin van Workum, CTO – Excepta BV. “Wij hebben al meer dan 15 jaar een nauwe samenwerking met de ontwikkelingsafdeling van Quest bij het ontwikkelen van nieuwe functies en het voorstellen van innovatieve oplossingen. Uiteindelijk resulteerde al deze knowhow, in combinatie met de hedendaagse uitdagingen op het gebied van dataprotectie, in de innovatieve Excepta-appliances. De kracht van de appliances is gebaseerd op herstelprestaties in plaats van alleen de back-upprestaties. We blijven intensief samen ontwikkelen om nieuwe appliances op de markt te brengen en te voorzien in de behoefte aan IT-continuïteit en IT-veiligheid.”

De Rapid Recovery en QoreStor next-gen appliances worden eerst in EMEA geïntroduceerd en andere regio’s zullen snel volgen op basis van aanvraag. De samenwerking richt zich momenteel op de uitbreiding van het assortiment. Op de routekaart van 2020 zullen nieuwe appliances met andere Quest-dataprotectie software op de markt worden geïntroduceerd.

back-upcontinuiteitveiligheid

Geef een antwoord