Excepta & Quest Rapid Recovery

Excepta heeft zorg gedragen voor een snel, stabiel en simpel uitbreidbaar hardware platform. Met behulp van de Excepta E-series heeft u nu appliance die vanaf de grond opgebouwd is met veiligheid als primaire doel. Gebouwd in samenwerking met Quest, zorgen de appliances ervoor dat Rapid Recovery op zijn best presteert. Met malware detectie & herstel, Multi-Factor Authenticatie, Microsoft Office365 E-mail – OneDrive en SharePoint back-up, micro- en rackservers passen de appliances bij bijna elk bedrijf! 15 jaar ervaring met de data protectie producten van Quest software resulteert in de juiste hardware voor de juiste “workloads”!

Vereenvoudig back-up en herstel

Bewaak en beheer uw volledige back-up- en herstelomgeving – op meerdere locaties – vanuit één cloudgebaseerde beheerconsole. Met deze toonaangevende back-upoplossing kunt u verloren of beschadigde systemen en gegevens herstellen met vrijwel geen hersteltijd en zonder gevolgen voor uw gebruikers. Rapid Recovery-back-upsoftware biedt één geavanceerde, gebruiksvriendelijke oplossing – inclusief alle mogelijkheden.

Pak veeleisende doelstellingen voor herstelpunten aan

Deze toonaangevende oplossing voor gegevensback-up maakt gebruik van op afbeeldingen gebaseerde snapshots, tot elke vijf minuten, om veeleisende herstelpuntdoelen aan te pakken en het risico van gegevensverlies en downtime te verminderen. Rapid Recovery volgt gewijzigde blokken om back-ups te versnellen en opslag te verminderen.

Cloudgebaseerde back-up, archief en noodherstel

Als toonaangevende cloudback-upoplossing kunt u met Rapid Recovery profiteren van goedkope openbare cloudopslag. Gebruik het om cloudgebaseerde gegevensbescherming, archivering en noodherstel te implementeren. Rapid Recovery biedt cloud-connectiviteit met aanwijzen en klikken, met eenvoudige replicatie van uw kritische applicatie-back-ups voor cloud-back-ups zonder stress. Archiveer uw statische gegevens naar Microsoft Azure, Amazon S3 en Glacier, Rackspace, Google of een OpenStack-provider. Implementeer eenvoudige DRaaS in de Azure-cloud met slechts een paar klikken. U kunt Rapid Recovery zelfs gratis uitvoeren als replicatiedoel in de Azure-cloud.

Brede applicatie-ondersteuning

Om uw bedrijf draaiende te houden, moet u uw bedrijfskritieke applicaties beschermen. Rapid Recovery levert eenvoudig te gebruiken, applicatie-consistente back-up met razendsnel herstel voor bestandsservers en applicaties op zowel Microsoft Windows- als Linux-systemen.

Virtuele omgevingsbescherming

Bescherm zowel uw fysieke als virtuele omgevingen met een enkele back-up- en herstelsoftwareoplossing. Geniet van agentloze back-up en herstel voor Microsoft Exchange- en SQL-databases die zich op uw virtuele machines bevinden.

Gegevensontdubbeling en replicatie

Verminder de opslagbehoeften en bijbehorende kosten aanzienlijk met maximaal 95% met ingebouwde compressie en deduplicatie.

Aangepast op uw bedrijf

Met diverse modellen in handige stappen van 4 tot 460TB is er een Excepta Rapid Recovery appliance dat past bij uw behoeften en budget. Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u eenvoudig opschalen, uitbreiden of naar diverse locaties repliceren.

Bronnen


Excepta E-series datasheet

Download


Excepta E-series flyer

Download


Excepta support & maintenance

Download

Interesse, vragen, opmerkingen?
We zijn er klaar voor!