Nieuwe Excepta hardware

Excepta wordt uitgebracht op een volledig nieuwe, eigen, hardwarelijn. Van kleine servers voor MKB klanten tot 4u rackservers en opslagcabinetten voor middelgrote en grote bedrijven.

Door differentiatie aan te brengen in de type hardware behuizingen kunnen wij per klant bepalen wat het beste past. De specificaties van de hardware veranderen doorgaans alleen op basis van specifieke eisen van onze klanten.

Kleine bedrijven

De hardware voor kleine bedrijven is volledig uitgerust met de nieuwste, op dit moment gangbare, hardware en wordt continue aangepast om te voldoen aan alle hedendaagse technische eisen. Zeer geschikt voor bedrijven die meerdere locaties (denk aan winkels of kleine kantoren) hebben en data naar het hoofdkantoor willen overbrengen.

Middelgrote bedrijven

Voor de middelgrote bedrijven zijn er rack versies beschikbaar die variëren in behuizing. De functionele specificaties zijn over alle modellen identiek en aanpassingen op basis van functionele vereisten zijn altijd mogelijk. Het geheugen, opslag mogelijkheden, netwerkkaarten ed. kunnen op basis van aanvraag en/of intake gesprekken worden aangepast.

Grote bedrijven

Voor de grote bedrijven zijn ook 2, 3 en 4U dual node configuraties beschikbaar. Voor meer informatie hierover kan er contact opgenomen worden met ons.

 

Geef een reactie